Glamping vakantie

Boek een glamping vakantie bij Tendi in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland of Zweden. Glamping (samenvoeging van Glamorous en Camping), is kamperen, maar dan anders.

Bij aankomst gelijk genieten van de luxe inrichting, de heerlijke bedden en de riante ruimte in de tent! Wij selecteerden zelf de mooiste locaties, bij kleinschalige campings, op een landgoed of domaine, bij een kasteel of bij een natuurpark, een oude molen of een boomgaard. Daar hebben wij safari- lodgetenten opgezet, met kant en klare keuken, opgemaakte boxspring bedden, tafels en stoelen en een houten vloer en terras. De vakantie kan gelijk beginnen, echt luxe kamperen!

Naast de compleet ingerichte safaritent, heeft Tendi ook de nog de luxere safaritent met eigen badkamer en de allernieuwste type tent de lodgetent. De lodgetent is ruimer, heeft een loft verdieping en 6 slaapplaatsen in de tent. Daarnaast is er een keuken met kookeiland en een loungeset op de sfeervolle veranda, uiteraard heeft deze glamping lodgetent ook een eigen badkamer. Deze allernieuwste lodgetenten staan op Camping Weekend, Monti del Sole, Camping Paradiso, Camping L'Ardechois en Domaine de la Faurie.

De luxe safaritenten met eigen sanitair treft u aan op Monti del Sole, Camping Paradiso, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Tenuta Tredici Ulivi, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme, Agriturismo Eucaliptus, Mar y Sierra, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Camping Vallicella, Le Clos de Banes, La Clairière, Lac de Bonnefon, Domaine de la Faurie, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat en Borken am See. Op onze overige locaties staan de Tendi safaritenten.

Een Glamping vakantie begint bij Tendi!