Tendi Lodgetent met badkamer

De lodgetent is ons allernieuwste model tent van 44m2. Deze glamping tent is extra ruim door de verdieping in de tent. Deze loft is een extra leuke slaapkamer voor kinderen en voorzien van ramen. Er zijn 2 vide bedden geplaatst op de loft en er is veel speelruimte. Op de begane grond is een aparte slaapkamer met boxspring bedden en nog een kinderkamer met stapelbed. 2 laatstgenoemde slaapruimtes zijn voorzien van klamboes. In de lodgetent bevinden zich totaal 3 slaapvertrekken. Er is een eigen badkamer aanwezig in de tent. In de badkamer bevindt zich een toilet, wastafel en douche.
De keuken is eigentijds ingericht met een kookeiland. Hierdoor kijk je tijdens het koken naar buiten. De eethoek is ruim met 3 stoelen en een bankje en is gemakkelijk te verplaatsen naar de veranda. De sfeervolle veranda is uitgerust met een loungeset, deze bestaat uit een bank en 2 stoelen. De lodgetent is heerlijk ruim, bijzonder door de loft verdieping, compleet ingericht en heeft een kookeiland en sfeervolle veranda met loungeset.

De lodgetenten met eigen badkamer staan op: Camping Weekend, Monti del Sole, camping Paradiso, camping L’ Ardechois en Domaine de la Faurie.