Covid-19 regeling

6, januari 2021

Al meer dan 12 jaar verzorgen wij vakanties op en naar kleine familiecampings, agriturismo’s, domaines en kleinschalige campings. Hier kun je genieten van de rust, ruimte en natuur. Wij selecteren en bezoeken al onze campings en locaties zelf. Tendi is tevens aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden): https://www.tendi.nl/nl/sgr

Dit geeft onze gasten extra zekerheid. De veiligheid van onze gasten, medewerkers en partners ter plaatse staat altijd voorop. Wij hopen dan ook iedereen komend voorjaar en komende zomer (in goede gezondheid) te mogen begroeten op één van onze Tendi plekjes!

Hieronder tref je een aantal aanvullende voorwaarden aan op onze Algemene Verkoopvoorwaarden.

Onderstaande voorwaarden kunnen op basis van de ontwikkelingen door ons worden aangepast.

-Geldt er een code rood of oranje op advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (www.nederlandwereldwijd.nl) binnen 14 dagen voor aankomst, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt dan gratis omboeken naar een andere bestemming of kiezen voor een latere periode in hetzelfde boekjaar.

-Het kosteloos omboeken is op basis van beschikbaarheid. Indien de reissom van de omgeboekte vakantie lager is, dan wordt dit verschil niet terugbetaald. Indien de reissom van de omgeboekte vakantie hoger is, dan dien je de meerkosten boven de € 50,- bij te betalen. Meerkosten tot max. € 50,- nemen wij voor onze rekening.

-Mocht het omboeken bij een code rood of oranje onverhoopt niet mogelijk zijn vanwege de beschikbaarheid voor de gekozen en/of aangeboden alternatieven, dan kunnen we de gemaakte boeking in overleg en kosteloos omzetten naar eenzelfde periode in 2023.

-Er geldt een aanbetaling van 30%. Het restantbedrag dient 10 weken voor aankomst te worden voldaan. Indien er 10 weken voor aankomst een code rood of oranje van toepassing is, dan mag je de restantbetaling uitstellen tot code geel/groen (of geen reisadvies code) van toepassing is.

Bij code geel/groen mag en kan er gewoon gereisd worden.

Team Tendi