Nieuwe locaties

Al 10 jaar selecteren en bezoeken wij onze locaties en campings zelf. We hebben naar plekken gezocht die iets aparts hebben en een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken zoals gelegen in een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer of bij een boerderij. De faciliteiten zijn divers en verschillen per locatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwembad, restaurant, terras, speeltuin en dergelijke. Wij hebben safari- lodgetenten staan in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië.

Ook voor aankomend seizoen (2019) hebben we weer nieuwe locaties: Camping de Kerleyou in Bretagne, Saint Amand in de Ardèche, Les Lauriers Roses aan de Côte d'Azur in Frankrijk en Camping Vallicella in Toscane, Italië en Camping Borken am See in Duitsland.

Camping de Kerleyou: Luxe safaritenten met eigen badkamer op camping de Kerleyou in Bretagne op 1,5 km van zee! Rustig gelegen camping in Zuid Finistère met verwarmd zwembad, apart kinderbad en ligbedden. Prachtige baaien en stranden in de directe omgeving / Bezoek het havenstadje Douarnenez of een dagje naar een van de velen stranden.

Kerleyou baai bij Crozon 2 300 200Domaine de la Faurie tenten 2017 8 kleiner 200 300

Saint Amand: Prachtige safaritent met badkamer op Camping Saint Amand in de Ardèche. Kleine familiecamping met verwarmd zwembad, apart kinderbad, ligbedden, parasols, speeltuin en pizzeria met bar en terras. Bezoek de weekmarkten in Ruoms of Aubenas, of bezoek Vallon Pont d’Arc en maak een kanotocht op de Ardèche.

Lac de Bonnefon tenten 2017 2 kleiner 200 300Saint Amand zwembad 5 300 200

Les Lauriers Roses: Luxe safaritenten met eigen badkamer op camping Les Lauriers Roses aan de Côte d’Azur op 3 km van zee! Mooi gelegen kleine camping tussen Saint Aygulf en Fréjus met verwarmd zwembad, apart kinderbad, ligbedden en parasols. Bezoek Saint Tropez, Sainte Maxime of ga een dagje naar een van de velen stranden.

Camping Vallicella: Glamping safaritent met eigen badkamer op prachtig gelegen terrassencamping op 7 kilometer van de Toscaanse kust. Er is een zwembad met apart kinderbad, een lagune en restaurant met pizzeria en fraai terras. Lekker een dagje strand, of bezoek Volterra en Siena.

Vallicella zwembad 7 300 200Vallicella Cala Violina 2 300 200

Borken am See: Kleine familie camping, net over de grens in Münsterland. Op Camping Borken am See staan luxe safaritenten met badkamer. Er is een zwembad en restaurant met terras. Naast de camping ligt een zwemmeer en een gaaf klimpark. Bezoek Movie Park Germany en Münster.