Nieuwe locaties

Al meer dan 10 jaar selecteren en bezoeken wij onze locaties en campings zelf. We hebben naar plekken gezocht die iets aparts hebben en een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken zoals gelegen aan een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer of bij een boerderij. De faciliteiten zijn divers en verschillen per locatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwembad, restaurant, terras, speeltuin en dergelijke. Wij hebben safari- lodgetenten staan in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië.

Ook voor aankomend seizoen (2020) hebben we weer een aantal nieuwe locaties: Camping de L' Olivigne in de Aude en Camping Le Gallo Romain in de Drôme.

Camping de L'Olivigne: Luxe safaritenten met eigen badkamer op camping de L'Olivigne in de Aude op 35 km van de Middellandse Zee! Rustig gelegen en nieuw opgebouwde camping op 400 meter van het dorpje Bize-Minervois met zwembad, apart kindergedeelte en ligbedden met parasols. Bezoek Narbonne, Béziers, de vele wijndomeinen of ga een dagje naar het strand bij Gruissan Plage of Saint-Pierre-La-Mer.

Olivigne Bize Minervois 4 300 200Domaine de la Faurie tenten 2017 8 kleiner 200 300

Le Gallo Romain: Prachtige safaritent met badkamer op Camping Le Gallo Romain in de Drôme. Kleine camping langs riviertje met zwembad, apart kinderbad, ligbedden, parasols, speeltuin en restaurant met bar en terras. Bezoek de weekmarkten in Romans-sur-Isère en Pont-en-Royans of maak een kanotocht op de Drôme. Ook de diverse watervallen in de omgeving zijn een bezoek meer dan waard!

Lac de Bonnefon tenten 2017 2 kleiner 200 300Gallo Romain zwembad 6 300 200