Toscane

Huur een luxe safaritent met badkamer of een stoere safaritent in Toscane. Geniet van het Toscaanse landschap met haar kenmerkende groene heuvels, cipressen en prachtige steden en dorpen, waarvan Siena, Florence, Pisa, Volterra en San Gimignano de bekendste zijn. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Chianti wijnstreek, of bezoek het eiland Elba. Ook liefhebbers van zee en strand kunnen in Toscane optimaal genieten.

Toscane:

Glamping Resort Orlando in Chianti, een middelgrootte familiecamping midden in de Chianti wijnstreek. Italiaans restaurant met pizzeria en een heerlijk verwarmd zwembad met apart kinderbad en het Spotty zwembad met kleine glijbaan. Met nieuw Spray Park in 2022!

Agricamping Romita, een kleine camping met zwembad in het hart van Toscane tussen Florence en Siena. De Tendi safaritenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht.

Glamping Resort Vallicella, een middelgrootte terrassencamping met 3 zwembaden op 7 km van zee en op 2 km van het dorp Scarlino. Geniet ‘s avonds op het terras van de Toscaanse keuken, of een heerlijke Italiaanse pizza (uit de steenoven).

Elba:

Tenuta delle Ripalte, een exclusief domein met zwembad, restaurant en diverse eigen strandjes, gelegen op het zuidelijke puntje van Elba. Hier kun je genieten van rust, ruimte, luxe en alle faciliteiten die Tenuta delle Ripalte biedt.

Rosselba Le Palme, een prachtige terrassencamping met eigen palmentuin, zwembad met apart kinderbad, restaurant en veel faciliteiten op 10 min. rijden van de gezellige haven van Portoferraio. Een unieke plek op Elba, waar al het moois en goede van het eiland en Italië samen komt.