Tendi Safaritent met badkamer

De safaritent met eigen badkamer is 38m². De safaritent heeft 4 slaapplaatsen in de tent. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, wel zo makkelijk. De keukenunit is eenvoudig maar volledig ingericht met 4-pits gasfornuis (Orlando in Chianti 2-pits elektrisch) en koelkast met vriesvak, ook is er stromend koud en warm water in de keuken. Er is een eethoek met bankje en 2 stoelen. Ook zijn er 2 relaxstoelen op de veranda. De safaritent beschikt over elektriciteit. De inventaris is voor 6 personen. Er kan een bijzettentje voor 2 personen geplaatst worden naast de safaritent (behalve op Camping Rosselba le Palme, Podere Sei Poorte, Camping de Kerleyou, Saint Amand en Domaine de la Faurie). De safaritent heeft een grote veranda en zorgt ervoor dat er tijdens de vakantie heerlijk buiten geleefd, gegeten en gezeten kan worden.

De safaritenten met badkamer op camping Podere Sei Poorte zijn 48m² en beschikken totaal over 3 slaapvertrekken in de tent. Hier is een extra slaapvertrek met stapelbed en klamboe.
Agriturismo Eucaliptus, Mar y Sierra, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Camping Vallicella, Camping la Clairiere, Lac de Bonnefon, Domaine de la Faurie, Campinf de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat en Borken am See hebben een extra groot terras en zijn totaal 43m². Extra veel buitenruimte!

De safaritenten met badkamer staan op Monti del Sole, Camping Paradiso, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Camping Weekend, Tenuta Tredici Ulivi, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme, Agriturismo Eucaliptus, Mar y Sierra, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Camping Vallicella, Le Clos de Banes, La Clairière, Lac de Bonnefon, Domaine de la Faurie, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat en Borken am See.