Korte verblijven

Ooit wel eens een rondreis gemaakt door Italië? Door onze verschillende aankomstdagen hebben we in het hoogseizoen een paar vakantie bestemmingen waar je 3 of 4 nachten kunt verblijven. Je kan deze korte verblijven ideaal combineren om een mooie rondreis te maken! Heerlijk een paar dagen naar Elba om vervolgens een wijnproeverij te hebben in de Chianti. Op deze manier proef je echt alles uit het Italiaanse leven. Je kunt ook kiezen voor een kort verblijf in Frankrijk of dichtbij huis in Duitsland. 

Tendi Safaritenten op Tenuta delle Ripalte Tendi Rosselba le Palme uitzicht vanaf het zwembad Tendi Orlando in Chianti in de prachtige wijnstreek 

Deze vakantie bestemmingen zijn alleen telefonisch te reserveren, telefoonnummer 070 - 330 66 22. Mailen mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Borken am See in Duitsland, aankomst 30 aug. tot 2 sep. (3 nachten) van € 299,- voor € 199,-

Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi bij het Gardameer, aankomst 10 tot 13 sep. (3 nachten) van € 329,- voor € 229,- 

Tenuta delle Ripalte op Elba, aankomst 30 aug. tot 3 sep. (4 nachten) van € 659,- voor € 399,- 

Vallicella Glamping Resort in Toscane, aankomst 31 aug. tot 3 sep. (3 nachten) van € 423,- voor € 299,- 

Alle aanbiedingen zijn op basis van 4 personen, exclusief reserveringskosten.

TIP!

Op veel van onze vakantie bestemmingen kunt u in het voor- en naseizoen kiezen voor kortere verblijven van 3, 4 of 5 nachten. Bel met onze klantenservice voor meer informatie, telefoonnummer 070 - 330 66 22. Mailen mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..