Onze campings

Voor onze ingerichte safari- lodgetenten hebben wij gezocht naar bijzondere locaties. De locaties zijn zeer divers en zijn verspreid over meerdere landen in Europa. Wij hebben safaritenten en lodgetenten staan in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië. Wij proberen ieder jaar weer unieke of bijzondere plekjes toe te voegen. Daarnaast introduceerde wij in 2017 een nieuw type glamping tent: de lodgetent.

De lodgetent is erg ruim en beschikt over een verdieping/loft. Er zijn 3 slaapvertrekken in de tent voor 6 personen en er is een eigen badkamer. Het kookeiland en de loungeset op de veranda maakt deze glamping tent erg bijzonder!

Wij selecteren en bezoeken al onze campings en locaties zelf. Tevens is Tendi aangesloten bij de SGR.

Al onze locaties hebben iets bijzonders en bieden een uitstekende service. Denk hierbij aan een fantastisch uitzicht, unieke ligging bij een kasteel, meer of boerderij, of ligging in een aantrekkelijke omgeving. Het kan dus een camping zijn, maar het kan ook zijn dat de safari- lodgetenten in een tuin van een Chambre d’hôtes of Agriturismo staan. Als het een camping is, dan betreft het vaak een kleinschalige camping. Voorbeelden hiervan zijn boerderijcampings, familiecampings, boutique campings of charme campings.

Storangens Tenten 200 300  Lac de Bonnefon tenten 2017 4 200 300  Ripalte tent met uitzicht 2015 kleiner 200 300

Bijna al onze locaties beschikken over een zwembad, speelfaciliteiten en een mogelijkheid om broodjes te bestellen en soms is het mogelijk een hapje te eten in een restaurant, bistro, of op het terras. De faciliteiten zijn divers en kunnen verschillen per locatie. Wij proberen altijd een zo’n duidelijk mogelijke omschrijving per locatie van de faciliteiten te vermelden.

De safari- lodgetenten staan op ruime plekken en/of hebben mooi uitzicht. Wij hebben 3 typen safari- lodgetenten. De safaritent waarbij gebruik gemaakt wordt van het sanitair op de locatie, de safaritent met eigen badkamer en de lodgetent met eigen badkamer. De 2 laatst genoemde tenten hebben een eigen badkamer in de tent met douche, wastafel en toilet. De luxe safaritenten met eigen sanitair staan aan op Monti del Sole, Il Collaccio, Camping Paradiso, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme, Mar y Sierra, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Lago Idro Glamping Boutique, Camping Vallicella, Trasimeno Glamping Resort, Lac de Bonnefon, La Maison Bornat, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat, Le Gallo Romain, Camping de L'Olivigne, Lac aux Oiseaux, Camping L' Ardechois en Borken am See.

De lodgetenten met eigen badkamer staan op Camping Monti del Sole, Camping Paradiso, Trasimeno Glamping Resort, Camping L' Ardechois en Lac aux Oiseaux. Op onze overige campings staan de safaritenten.

Ga je op vakantie met een elektrische auto? Dan hebben de volgende campings een laadpaal beschikbaar: O2 Camping, Les Lauriers Roses, Camping de L'Olivigne, Il Collaccio, Rosselba Le Palme, Orlando in Chianti Glamping Resort, Vallicella Glamping Resort, Camping Paradiso, Lago Idro Glamping Boutique en Borken am See. 

De omgeving is uiteraard ook erg belangrijk voor een aangenaam verblijf. In de welkomstmap in de tent hebben wij dan ook samen met de eigenaren/beheerders van de locaties diverse uitstapjes, kaarten of andere bezienswaardigheden vermeld. Zo kunnen jullie tijdens het verblijf niet alleen van de safari-lodgetent en de locatie genieten, maar ook de omgeving verkennen. Voor de volledigheid hebben wij de belangrijkste excursies/bezienswaardigheden ook vermeld per locatie op onze website.

Direct zoeken en boeken

 
 

 

<