Onze Safari- Lodgetenten

De Tendi Safaritenten en Lodgetenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen/houten frame, een isolerend dubbel dak met luifel en een houten vloer met veranda. De Safari- Lodge tenten zijn compleet ingericht zodat jullie vakantie niet meer een halve verhuizing is. Bij Tendi slaap je in een heerlijk tweepersoons boxspring (2x 80-200) met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed (2x 80/90-200) klaar. Beiden zijn voorzien van klamboes.

In de Glamping tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis (Orlando in Chianti, Trasimeno Glamping Resort en Vallicella 4-pits elektrisch) en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de tent is uiteraard ook vaste verlichting en stroom aanwezig.

Tendi heeft 3 typen glamping tenten:

Safaritent

Sandaux tenten 2018 4 300 200  Ardechois tent 2016 22 kleiner 200 300  Messires tenten 2018 21.1 300 200
 

De Safaritent is 35m2. Deze Safaritent heeft 4 slaapplaatsen in de tent. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt (mits lokale hygiëne protocollen dit toestaan). De keukenunit is eenvoudig maar volledig ingericht met 4-pits gasfornuis en koelkast met vriesvak. Er is een eethoek met bankje en 2 stoelen. Ook zijn er 2 relaxstoelen op de veranda. De safaritent beschikt over elektriciteit. Er is geen stromend water aanwezig in de tent. Hiervoor kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op locatie en evt. aanwezige waterkranen in de buurt van de tent. De inventaris is voor 6 personen. Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kinderen, zodat zij hun eigen slaaptentje hebben. Voor kleine kinderen kunnen we aparte faciliteiten regelen zoals een campingbedje en een kinderstoel. De safaritent heeft een grote veranda en zorgt ervoor dat er tijdens de vakantie heerlijk buiten geleefd, gegeten en gezeten kan worden.

De Safaritenten staan op

Safaritent met badkamer

 Gallo Romain tent 2020 5 kleiner 300 200  Clairiere tent 2016 1 kleiner 200 300  Lac de Bonnefon tenten 2017 4 200 300

De Safaritent met eigen badkamer is 38m2. De Safaritent heeft 4 slaapplaatsen in de tent. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt (mits lokale hygiëne protocollen dit toestaan). De keukenunit is volledig ingericht met 4-pits gasfornuis (Orlando in Chianti en Vallicella 4-pits elektrisch) en koelkast met vriesvak, ook is er stromend koud en warm water in de keuken. Er is een eethoek met bankje en 2 stoelen. Ook zijn er 2 relaxstoelen op de veranda. De safaritent beschikt over elektriciteit. De inventaris is voor 6 personen. Er kan een bijzettentje voor 2 personen geplaatst worden naast de safaritent (behalve op Camping Rosselba Le Palme, Podere Sei Poorte, Camping de Kerleyou en Saint Amand). De safaritent heeft een grote veranda en zorgt ervoor dat er tijdens de vakantie heerlijk buiten geleefd, gegeten en gezeten kan worden.

De Safaritenten met badkamer op camping Podere Sei Poorte zijn 48m2 en beschikken totaal over 3 slaapvertrekken in de tent. Hier is een extra slaapvertrek met stapelbed en klamboe. Camping Mar y Sierra, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Camping Vallicella, Trasimeno Glamping Resort, Lac de Bonnefon, La Maison Bornat, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, Le Gallo Romain, Camping de L'Olivigne, Lac aux Oiseaux en Borken am See hebben een extra groot terras en zijn totaal 43m2. Extra veel buitenruimte!

De Safaritenten met badkamer staan op:

Lodgetent met badkamer

 Lodgetent 2017 24 kleiner 200 300  Domaine de la Faurie tenten 2017 26 kleiner 200 300  Faurie ES 78.1 300 200

De Lodgetent is ons allernieuwste model Glamping tent van 44m2. Deze glamping tent is extra ruim door de verdieping in de tent. Deze loft is een extra leuke slaapkamer voor kinderen en voorzien van ramen. Er zijn 2 vide bedden geplaatst op de loft en er is veel speelruimte. Op de begane grond is een aparte slaapkamer met boxspring bedden en nog een kinderkamer met stapelbed. 2 laatstgenoemde slaapruimtes zijn voorzien van klamboes. In de lodgetent bevinden zich totaal 3 slaapvertrekken. Er is een eigen badkamer aanwezig in de tent. In de badkamer bevindt zich een toilet, wastafel en douche.

De keuken is eigentijds ingericht met een kookeiland. Hierdoor kijk je tijdens het koken naar buiten. De eethoek is ruim met 3 stoelen en een bankje en is eventueel te verplaatsen naar de veranda. De sfeervolle veranda is uitgerust met een loungeset, deze bestaat uit een bank en 2 stoelen. De lodgetent is heerlijk ruim, bijzonder door de loft verdieping, compleet ingericht en heeft een kookeiland en sfeervolle veranda met loungeset.

De Lodgetenten met eigen badkamer staan op: Camping Monti del Sole, Camping Paradiso, Trasimeno Glamping Resort, Camping L' Ardechois en Lac aux Oiseaux.

<