Aanbiedingen

Boek nu zeer voordelig je vakantie naar verschillende bestemmingen in Europa. Kies bijvoorbeeld een weekje in het najaar. Gezellig met zijn tweetjes cultuur snuiven in de prachtige steden die vaak in de buurt van onze vakantie bestemmingen liggen. Of ga er gezellig met het hele gezin er even lekker tussenuit. Onze campings zijn uiteraard per auto goed bereikbaar, maar soms is vliegen ook een goede optie. De meest voorkomende vliegvelden, afhankelijk waar je naar toe gaat, zijn dan bijvoorbeeld Milaan, Pisa, Florence, Bologna, Verona, Nice, Bordeaux etc. Je bent dan snel op de plek van bestemming en kunt de omgeving ontdekken met een huurauto.

Heerlijk genieten op het ruime terras van je Tendi SafaritentMet Tendi bezoek je de prachtigste steden en pittoreske dorpjesVlieg naar je Tendi vakantie bestemming

Op diverse vakantie bestemmingen hebben we regelmatig een hele mooie aanbieding in het hoogseizoen of voor de meivakantie. Dat maakt kiezen voor een Tendi Safaritent alleen maar leuker. Al onze Tendi plekjes zijn zonder uitzondering allemaal fantastisch. De plekken zijn ruim met vaak een uniek uitzicht over de bergen of een prachtig meer. Zo ervaar je in het hoogseizoen toch de rust en het ultieme vakantiegenot en nu op sommige bestemmingen tegen een hele scherpe prijs. 

Bekijk hier onze hoogseizoen aanbiedingen 

Tendi prachtig ruime plaatsen Tendi staat op de meest unieke plekken in Europa Heerlijk struinen over de talloze marktjes

Door onze verschillende aankomstdagen in het hoogseizoen hebben we een paar vakantie bestemmingen waar je 3 of 4 nachten kunt verblijven. Of je combineert deze en maakt er een mooie rondreis van!

Bekijk hier onze korte verblijven 

Bekijk hier onze meivakantie aanbiedingen  

<