Tendi, het ándere kamperen

Tendi is kamperen maar dan ánders. We staan op mooie, rustige en bijzondere campings en locaties in Europa. Hier hebben we compleet ingerichte Safaritenten (veelal met badkamer) en Lodgetenten met badkamer geplaatst. Beleef een echte glamping vakantie! Heerlijk buitenleven en genieten van de omgeving en quality tijd voor elkaar, daar draait het om tijdens een vakantie met Tendi. Onze Safaritenten en Lodgetenten met badkamer zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen of houten frame, een isolerend dubbel dak met luifel en een houten vloer met veranda. Wij hebben 3 verschillende Glamping tenten. De Safaritent, de Safaritent met eigen badkamer en de Lodgetent met loft (ook met eigen badkamer). De Safaritenten en Lodgetenten beschikken over een complete inventaris. Alleen kleding en handdoeken dienen zelf mee genomen te worden, wel zo makkelijk!

Rosselba sep 2016.5 200 300 Kerleyou tent 2019 300 200 Lac de Bonnefon tenten 2017 2 kleiner 200 300

Al meer dan 15 jaar selecteren en bezoeken wij onze locaties en campings zelf. We hebben naar plekken gezocht die iets aparts hebben en een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken zoals gelegen in een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer, bij een agriturismo of bij een boerderij. De faciliteiten zijn divers en verschillen per locatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwembad, restaurant, terras, speeltuin en dergelijke. Wij hebben Safaritenten en Lodgetenten staan in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Italië. Tevens is Tendi aangesloten bij de SGR.

De luxe Safaritenten met eigen badkamer staan op Monti del Sole, Il Collaccio, Camping Paradiso, Orlando in Chianti, Tenuta delle Ripalte, Podere sei Poorte, Rosselba Le Palme, Mar y Sierra, Le Sorgive e Le Volpi, Lago Idro Glamping Boutique, Camping Vallicella, Lac de Bonnefon, Camping de Kerleyou, Saint Amand, Les Lauriers Roses, La Maison Bornat, Le Gallo Romain, Camping de L'Olivigne, Lac aux Oiseaux, Camping L'Ardechois en Borken am See. De lodgetenten met eigen badkamer staan op Camping Monti del Sole, Camping Paradiso, Trasimeno Glamping Resort, Camping L’ Ardechois en Lac aux Oiseaux. 

Een gezonde nachtrust

Bij Tendi slaap je in een heerlijk boxspring bed (80-200) met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed (80/90-200) klaar. De bedden zijn bij aankomst al opgemaakt (mits lokale hygiëne protocollen dit toestaan). Beiden zijn voorzien van klamboes. Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kinderen zodat zij hun eigen slaaptentje hebben. Voor kleine kinderen kunnen we aparte faciliteiten regelen zoals een campingbedje en een kinderstoel. In de lodgetent zijn er 6 slaapplaatsen in de tent zelf.

Keuken

In de Safaritenten en Lodgetenten bevindt zich een stoere en compleet ingerichte keuken met fornuis en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de Safaritenten en Lodgetenten is vaste verlichting en stroom aanwezig. In de Safaritenten en Lodgetenten met badkamer is een douche, toilet en wastafel aanwezig. Er is dan ook warm en koud stromend water in de keuken.

Heerlijk slapen, buiten eten, wat wilt u nog meer?

Voor de dagbesteding hebben we in de tent een map klaarliggen met informatie uit de regio: wandel- en fietsroutes en suggesties voor uitstapjes in de omgeving. Als de avond valt lekker samen op de veranda nagenieten van de dag met een glas wijn. Of nog een spelletje spelen met de kinderen. Genieten van de natuur en het landschap, de dorpjes in de omgeving, geniet van alle momenten. De comfortabele bedden zijn al opgemaakt bij aankomst en in het welkomstpakket zit alvast wat lekkers.

Bij Tendi kan het allemaal. Geniet!

Il Collaccio huis met zwembad 200 300 Orlando omgeving 200 300 Domaine de la Faurie tenten 2017 19 kleiner 200 300

Domaine de la Faurie tenten 2017 26 kleiner 200 300 Lac de Bonnefon tenten 2017 4 200 300 Ripalte tent met uitzicht 2015 kleiner 200 300

<