Extra personen

Tendi heeft verschillende typen tenten, waaronder de safaritent, de safaritent met badkamer en de lodgetent met badkamer.

De safaritenten beschikken over 4 slaapplaatsen in de tent. Mocht je met 2 volwassenen en meer dan 2 kinderen willen boeken, dan kunnen wij voor het 3de en eventueel 4de kind (± vanaf 8 jaar) een bijzettentje met velours luchtbedden plaatsen (m.u.v. de safaritenten op Rosselba Le Palme, Camping de Kerleyou en Saint Amand). Hiervoor moet je wel eigen beddengoed (slaapzak/kussen) meenemen. De inventaris in de safaritenten is altijd voor 6 personen.

Voor het 3de en of 4de kind betaal je € 89,- p.p. per week (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis*).

De safaritent met badkamer op Podere Sei Poorte heeft 3 slaapvertrekken in de tent. Hier kunnen dus 6 personen in de tent overnachten. We plaatsen hier geen bijzettentje. Wel dient hier de toeslag voor het 3de en of 4de kind betaald te worden, zoals hierboven wordt vermeld.

De Tendi lodgetent met badkamer is een unieke glamping tent met loft verdieping. In deze tent kunnen 6 personen overnachten. We plaatsen hier geen bijzettentje. Wel dient hier de toeslag voor het 3de en of 4de kind betaald te worden, zoals hierboven wordt vermeld.

 

<