Voor- en Naseizoen

Op glamping vakantie in april, mei, juni of september? Het voor- en naseizoen is de perfecte periode voor stellen, vrienden, echtparen en gezinnen met jonge kinderen. De luxe safari- lodgetenten zijn ook prima als 2-persoons accommodatie te boeken. In het voorjaar is de natuur vaak op zijn mooist en in september is het zeewater extra aangenaam. Het voor- en naseizoen is ook een goede periode om steden te ontdekken zoals Florence en Rome. Tip: vlieg voordelig naar bijvoorbeeld Pisa, Verona, Bologna en Nice. Een huurauto erbij en je kunt gaan en staan waar je wilt.

Daarnaast heeft het boeken in het voor- en naseizoen tot voordeel dat de prijzen vaak laag zijn en het overal vrij rustig is. Het kan echter voorkomen dat bepaalde activiteiten vanwege te weinig deelname niet kunnen plaatsvinden.

Bovendien kan het soms zo zijn dat op sommige bestemmingen niet alles (winkels, restaurants en bars) vol in bedrijf is.

Tendi heeft meerdere locaties open vanaf 20 of 27 april (bijv. Camping Weekend, Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi, Mar y Sierra, Podere Sei Poorte,Tenuta delle Ripalte, Rosselba Le Palme, Camping de L'Olivigne, Les Lauriers Roses en La Maison Bornat) en de laatste aankomsten zijn eind september. Extra veel mogelijkheden om te genieten van een glamping vakantie met Tendi in het voor- en of naseizoen.

 

<