Safaritent huren 

Safaritent huren? Tendi verhuurt safaritenten en luxe safaritenten met badkamer in Frankrijk, Italië, Duitsland en Zweden. Onze eigen safaritenten staan op kleine familiecampings, domaines en agriturismo’s. Je kunt je glamping vakantie boeken en een safaritent huren in Italië, Frankrijk en Zweden. Maar dichterbij huis kun je ook een luxe safaritent huren in Duitsland.

Lac de Bonnefon tenten 2017 4 200 300 Lac de Bonnefon tenten 2017 2 kleiner 200 300 Kerleyou tent 2019 300 200

Ben jij op zoek naar een glamping vakantie en wil je overnachten in een luxe tent? Bekijk hieronder dan een aantal van onze mogelijkheden:

Safaritent huren in Frankrijk

Overnacht in een luxe safaritent in Frankrijk en genieten van alles wat “La Douce France” te bieden heeft. Van de Ardèche, Normandië, Bretagne, de Languedoc-Roussillon, Bourgogne of de Dordogne tot aan de Middellandse Zee en de Atlantische kust.

Safaritent in Italië

Huur een luxe safaritent in Italië. Je kunt kiezen om je glamping vakantie te boeken naar Toscane, Le Marche, Umbrië, het Gardameer of Elba.

Luxe safaritent huren in Duitsland

Boek eens een stoere safaritent of luxe safaritent met badkamer in Duitsland. Geniet van de ruimte, de natuur en het onontdekt achterland met rivieren, meren en bossen.

Safaritent Zweden

Kies voor een avontuurlijke glamping vakantie en huur een safaritent in Zweden. Geniet met het hele gezin van de prachtige meren, rivieren en de uitgestrekte natuur.

Tendi heeft ook luxe lodgetenten met badkamer en loft in Frankrijk en Italië. Kijk voor meer informatie op: Lodgetenten met badkamer

Domaine de la Faurie tenten 2017 26 kleiner 200 300 Faurie ES 78.1 300 200 Lodgetent 2017 24 kleiner 200 300

Kijk voor ons complete aanbod op www.tendi.nl

<