Kleinschalige locaties:

Tendi heeft meerdere kleinschalige campings in o.a. Frankrijk en Italië. Denk hierbij aan een kleine camping, in de tuin van een agriturismo, domaine of bij een wijngaard. Je verblijft hier in een glamping tent van Tendi en geniet van de rust, ruimte en natuur.

Frankrijk:

- La Maison Bornat: Rustig gelegen Chambres d’ hôtes. Naast het gerenoveerde huis ligt een kleine camping met verwarmd zwembad. De camping is ruim opgezet, met rondom uitzicht en heeft 15-20 ruime plaatsen (200-300 m2).

- Camping Lou Passavous: Prachtige kleine rustige camping gelegen in het berglandschap van de Vallee de la Blanche in Les Alpes de Haute Provence. Als natuurliefhebber zul je hier in alle rust genieten.

- Domaine du Moulin des Sandaux: Klein domein met zwembad bij historische molen uit de 17de eeuw in de Dordogne. Bezoek Bergerac, Saint Émilion, Duras of een lokale markt. Een dagje kanoën op de Dordogne mag zeker niet ontbreken.

 La Maison Bornat tenten 2018 6 200 300 Lou Passavous vanuit de lucht Sandaux tenten 2018 4 300 200 

Italië:

- Monti del Sole: Een rustig gelegen camping met zwembad en restaurantje op 5 kilometer van het middeleeuwse dorp Narni in Umbrië. Bezoek Narni, Orvieto of plan een dagje Rome.

- Agricamping Romita: Een rustig gelegen, kleine camping met 25 plaatsen en een zwembad met uitzicht in de groene heuvels van Toscane tussen de dorpjes Tavarnelle en San Casciano in Val di Pesa. Ideaal gelegen voor uitstapjes naar Florence, Siena of Volterra.

- Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi: Agriturismo op15 km ten zuiden van het Gardameer. Genieten van de ruimte, rust en in het restaurant met lokale wijnen en gerechten. Verona, Sirmione, Mantova en het Gardameer zijn een bezoek meer dan waard.

Eucaliptus tent 2016 2 200 300 Le Volpi huisgemaakte producten 200 300 Romita tent 2020 3 300 200

<